Мостиська міська рада

Львівської області

Засідала постійна комісія з питань прикордонного співробітництва, оборонної роботи, захисту прав військових - учасників АТО, ООС та їх сімей

Дата: 08.12.2020 17:48
Кількість переглядів: 646

Вчора, 7 грудня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань прикордонного співробітництва, оборонної роботи, захисту прав військових - учасників АТО, ООС та їх сімей.

Засідання розпочалося з обрання заступника голови та секретаря комісії.

Наступним питанням обговорили програму «Забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій-учасників АТО на території Мостиської міської ради на 2021-2023 роки».  Голова комісії Володимир Галик інформував присутніх про доцільність затвердження даної програми.

Після обговорення члени комісії вирішили рекомендувати постійній комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку розглянути питання розроблення та винесення на розгляд сесії міської ради згаданої програми.

Також було обговорено стан забезпечення учасників бойових дій та пільгових верств населення земельними ділянками, про що інформував Володимир Галик. Відтак рекомендували постійній комісії з питань земельних відносин, комунального майна, екології, будівництва, архітектури та просторового планування взяти дану інформацію до відома.

Наостанок обговорили доцільність затвердження програми проведення соціально-реабілітаційних заходів учасників ГО «Воїни АТО Мостищини».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора