Мостиська міська рада

Львівської області

Вітання з Днем Збройних сил України

Дата: 06.12.2020 12:43
Кількість переглядів: 1361

Фото без описуСьогодні, 6 грудня, в Україні відзначається День Збройних сил України. Це свято мужніх, незламних воїнів, які завжди готові захищати мирних жителів, територіальну цілісність та кордони України. Зараз десятки тисяч воїнів на сході України стримують російську агресію і забезпечують мирне небо для нас.

Великим прикладом мужності та відваги є 24-та окрема механізована Бердичівська Залізна бригада імені короля Данила, яка базується у м. Яворів. Від початку російської агресії у 2014 році частини бригади були залучені на багатьох напрямках війни на сході. Влітку 2014 року бійці бригади брали участь у боях за Красний Лиман, Лисичанськ, брали участь у операції із блокування російського кордону в Секторі Д.

Серед військовослужбовців 24-ої бригади несуть службу мостищани. У м. Мостиська є вулиця 24-ї Залізної Бригади. Мостичани пам’ятають про своїх героїв.

Бажаю усім військовослужбовцям та ветеранам ЗСУ міцного здоров’я, мужності, надійного родинного тилу, успіхів та наснаги у нелегкій військовій службі.

Схиляю голову перед воїнами, які віддали своє життя за Україну та мирне небо для нас.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, міський голова Мирослава Пельц.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора