Мостиська міська рада

Львівської області

Оперативна інформація щодо моніторингових обстежень

Дата: 04.11.2020 11:45
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

31 жовтня - 03 листопада 2020р. фахівцями Мостиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області у складі постійних мобільних груп з представників: органів місцевого самоврядування, відділення нацполіції та лабораторного центру, проведено 43 моніторингових обстежень щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з них: 7 заклад громадського харчування, 17 об’єкти торгівлі продовольчими  товарами, 10  об’єкти  торгівлі промисловими товарами, 2 одиниць громадського транспорту, 5 перукарень, 2 аптеки.    

За результатами виявлених порушень складено 3 протоколи відповідно до ст. 44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм. Серед порушників виявлено суб’єктів господарювання: у 1-му закладі громадського харчування, у 1-му продовольчому магазині,  1 – у промисловому магазині.

Перевіряючи виконання протиепідемічних обмежень в умовах адаптивного карантину, фахівці Держпродспоживслужби щоденно надають роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси, агропродовольчих ринках та місцях масового скупчення людей.

В Україні ситуація із завантаженістю лікарень хворими на COVID-19 та кількістю пацієнтів з важким перебігом хвороби залишається напруженою. Ризик інфікування себе та оточуючих  можна зменшити завдяки дотриманню основних протиепідемічних правил!

Щоб полегшити роботу нашим медикам, які працюють у вкрай напруженому режимі, необхідно дотримуватися усіх протиепідемічних правил: носити захисну маску, користуватися антисептиком та дотримуватися соціальної дистанції!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора