Мостиська міська рада

Львівської області

Урочисто відзначили День працівника освіти

Дата: 04.10.2020 14:27
Кількість переглядів: 529

Під ніжні мелодії осені, щирі вітання зі значними досягненнями 1 жовтня 2020 року зібралася освітянська родина Мостиської міської ради в актовій залі опорного закладу «Твіржанський ЗЗСО I-IIIступенів – ЗДО» з метою відзначення Дня працівника освіти.

На святкову подію завітали голова міської ради Сергій Сторожук та начальниця відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту міської ради Валентина Чернега.

Сергій Сторожук, голова міської ради, відзначив, що найголовніша формула успіху – знання, «як поводитися з людьми», особливо, якщо ти керівник! Бо авторитет приходить від розуму та оцінюється вчинками! Сьогодні освітнє середовище у школах видозмінилося. І воно не припиняється з досягненням певного результату. «Насамперед це безперервний процес реагування на нові виклики життя, пошук нових можливостей, ресурсів, генерування нових ідей. Водночас необхідно, щоб усі учасники цього процесу усвідомлювали спільну відповідальність, мали бажання та добру волю для такої співпраці…», - наголосив Сергій Сторожук.

Вітаючи освітян зі святом міський голова наголосив: «Учительська доля барвистіша, ніж саме життя. Є в ній усе: сльози радості й гіркота невдач, найвищі злети духу – аж до запаморочення від висоти – і сірий туман буденності, свіжий рожевий вітер змін і тягуче відчуття застою. Але є дні, коли все найтепліше, наймудріше та найяскравіше у вчительській професії збирає в тепле дружнє коло колег, учнів, батьків. Це хвилини великої людської любові й душевного натхнення. Нехай вони забринять у кожній душі і зігріють теплом наші школи, їхніх жителів – учнів і вчителів. Усім міцного здоров’я, добробуту Вашим родинам та творчого натхнення і нових звершень у праці. З Днем працівника освіти!»

Окрім вітальних слів та слів подяки, працівники освіти були нагороджені грамотами Мостиської міської ради, відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту та грамотами департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації «За сумлінну працю в системі освіти…», а також грошовими винагородами від міської ради нагороджено педагогів та працівників обслуговуючого персоналу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора