Мостиська міська рада

Львівської області

Голова міської ради Сергій Сторожук відвідав Малнівську сільську раду та с. Соколя

Дата: 18.09.2020 10:10
Кількість переглядів: 486

Фото без описуВчора, 17 вересня, голова міської ради Сергій Сторожук відвідав населені пункти Малнівської сільської ради та с. Соколя, які після місцевих виборів, 25 жовтня, доєднаються до Мостиської ОТГ. На виїзді також були присутні  керівники структурних підрозділів міської ради.

У с. Мелешки відвідали Мелешківську школу І ступеня. Дана школа потребує облаштування внутрішніх туалетів та ремонту підлоги. Також у школі знаходиться бібліотека. У Народному домі тривають внутрішні ремонтні роботи, потребує ремонту фасад та дах.

У с. Малнів міський голова побував у Народному домі, АЗПСМ, НВК, бібліотеці. В амбулаторії Сергій Сторожук оглянув наявність ліків у аптечному пункті та стан будівлі загалом: потрібно посилити фундамент, відремонтувати стелю, забезпечити водопостачання та каналізацію. У школі потребує ремонту дах і котельня, відсутній доступ до Інтернету, є проблема з водопостачанням, майже всі вікна замінені на металопластикові.

Також було оглянуто стан справ у Соколянському НВК та Народному домі. У школі майже всі вікна замінені на металопластикові, потрібно покращити теплоізоляцію стелі та вирішити питання із котельнею. У НД потрібно замінити двері.

Начальник відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Любомир Корецький оглянув стан будівель та вивчив потребу у їх ремонті. Після проведення аналізу будуть виготовлятись кошторисні документації для подальшого подання проектів на різні конкурси та гранти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора