Мостиська міська рада

Львівської області

Голова міської ради Сергій Сторожук відвідав Чернівську сільську раду

Дата: 16.09.2020 11:45
Кількість переглядів: 651

Фото без описуВчора, 15 вересня, голова міської ради Сергій Сторожук спільно з керівниками структурних підрозділів міської ради відвідав населені пункти Чернівської сільської ради, яка після місцевих виборів, 25 жовтня, увійде до складу Мостиської ОТГ.

Мешканці Чернівської громади дуже працьовиті люди, які не чекають, що хтось має прийти і зробити, а спільно із сільським головою Надією Іванівною Федевич дбають та підтримують об’єкти інфраструктури.

У с. Заверхи було оглянуто народний дім та приміщення для бібліотеки. Дана будівля потребує завершення ремонту.

У с. Старява міський голова відвідав ФАП, школу, бібліотеку, народний дім та дитячий садок. Також Сергій Сторожук зустрівся з батьками, які розповіли про проблему з ремонтом туалетів в школі, оглянув наявність ліків у ФАПі та стан будівель загалом. У дитячому садку потрібно замінити дах та оновити систему опалення.

Наостанок оглянуто інфраструктурні об’єкти у с. Черневе. Великий книжковий фонд знаходиться у бібліотеці, у ФАПі працює аптечний пункт. Головний корпус середньої школи у доброму стані, перекриття потребує стара школа. Капітального ремонту потребує будівля народного дому.

Болючим фактом є те, що ФАПи не забезпечені ліками першої необхідності і медикам доводиться вишукувати їх з різних джерел, в той час коли усі ФАПи Мостиської ОТГ повністю оснащені усіма необхідними медикаментами.

Начальник відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Любомир Корецький оглянув стан будівель та вивчив потребу у їх ремонті. Після проведення аналізу будуть виготовлятись кошторисні документації для подальшого подання проектів на різні конкурси та гранти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора