Мостиська міська рада

Львівської області

Сергій Сторожук побував у Зав’язанцівській сільській раді

Дата: 12.09.2020 10:54
Кількість переглядів: 1616

Фото без описуВчора, 11 вересня, голова міської ради Сергій Сторожук спільно з керівниками структурних підрозділів міської ради відвідали Зав’язанцівську сільську раду. Дана сільська рада, після місцевих виборів увійде до складу Мостиської ОТГ.

Метою поїздки було ознайомитись з інфраструктурою сільської ради, станом та потребами шкіл, ФАПів, Народних домів та інших об’єктів. Також голова міської ради зустрівся з колективом Зав’язанцівського НВК, керівниками ФАПів та Народних домів, завідувачами бібліотек та жителями сіл. Порадував стан НВК. Важливим показником для діяльності школи є її комлекність. Сергій Сторожук наголосив, що потрібно максимально  наповнити класи та забезпечити підвіз дітей до школи із сусідніх сіл.

Начальник відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Любомир Корецький оглянув стан будівель та вивчив потребу у вуличному освітленні.

Керівник ЦНАПу Катерина Михасяк наголосила на тому, що усі місцеві адміністративні послуги та послуги соціального характеру, мешканці Зав’язанцівського старостинського округу зможуть отримати не виїжджаючи із населеного пункту, достатньо лише звернутись до старости.

Заступник керівника КНП «ЦПМСД Мостиської міської ради» Олена Гринда вивчила потребу ФАПів у медикаментах та медичному обладнанні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора