Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулась сесія міської ради

Дата: 06.07.2020 15:28
Кількість переглядів: 1714

Фото без описуВ п’ятницю, 3 липня, відбулась сесія міської, на якій розглянуто ряд важливих питань:

- рішенням сесії обласної ради від 18.06.2020 р. парк по вул. Шевченка в м. Мостиська оголошено парком-пам’яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення, а обласною екологічною програмою пердбачено 1,1 млн. грн. на проведення його реконструкції. У зв’язку з цим на сесії Мостиської міської ради внесено зміни до екологічної програми міської ради на 2017-2020 рр. в переліку заходів якої додатково передбачено проведення реконструкції даного парку, а також внесено зміни в назву проектно-кошторисної документації по реконструкції даного парку у відповідності до вищезгаданого рішення обласної ради.

- затверджено проектно-кошторисну документацію по об’єкту «Будівництво дитячого майданчика по вул. Л. Українки, 18 с. Крисовичі Мостиського району Львівської області», а також затверджено кореговану документацію по будівництву спортивного майданчика із штучним (наливним) покриттям по вул. Перемишльська, 3 А в м. Мостиська.

- підготовлено звернення депутатів міської ради до голови Львівської обласної державної адміністрації щодо ремонту автодороги С 141034 (Наконечне – Гостинцеве) на ділянці через с. Арламівська Воля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора