Мостиська міська рада

Львівської області

У Мостиському територіальному центрі запрацювала служба перевезень

Дата: 27.05.2020 12:36
Кількість переглядів: 2104

Фото без описуУ територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Мостиської міської ради офіційно запрацювала служба перевезень людей на візках, тепер люди з інвалідністю абсолютно безкоштовно зможуть потрапити до лікарні чи будь-якої іншої установи.

Хто може скористатись?

Транспортні соціальні послуги безкоштовно надаватимуть особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та не мають в особистому користуванні спеціально обладнаних автомобілів.

Які документи потрібно?

Для отримання соціальної послуги з перевезення потрібно зареєструватись у диспетчера територіального центру Мостиської міської ради вул. Грушевеького, 1 та надати наступні документи:

-        письмову заяву про необхідність отримання послуги;

-        копія документа, що посвідчує особу; (ксерокопія паспорта)

-        копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;

-        копія довідки або посвідчення про встановлення групи інвалідності (за наявності); (довідки МСЕК)

-        медичний висновок про здатність до самообслуговування та потребу в сторонній допомозі (потребу в транспортному перевезенні спеціалізованим автомобілем); якщо немає посвідчення про встановлення групи інвалідності, крім вище вказаних документів до заяви додають рішення сесії щодо надання їм послуги служби перевезень.

Зауважимо, що пакет документів потрібно надати лише один раз перед першим замовленням послуги, для створення особової справи. Всі наступні замовлення послуги відбуватимуться безпосередньо через телефонний дзвінок.

Як замовити послугу?

Спецавто треба замовляти телефоном 4-16-82 або 0975426229, 0680556726.

Вказати потрібно дату та час, власну адресу, а також адресу, куди потрібно їхати.

Рекомендовано замовляти послугу хоча б за 2-3 доби запланованої поїздки, тоді з комфортом можна дістатись структурних підрозділів місцевих органів виконавчої влади, лікарень чи будь-якої іншої установи.

Спецавто укомплектоване пасажирським підйомником, що керується дистанційним пультом і перехідним містком для зручності. Основні технічні параметри відповідають директивам безпеки ЄС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора