Мостиська міська рада

Львівської області

Мостиский терцентр отримав спецавто для перевезення осіб з інвалідністю

Дата: 17.01.2020 12:23
Кількість переглядів: 2546

Фото без описуЗ метою перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату було створено «Службу перевезень при Мостиській ОТГ», яка буде надавати послуги особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, одиноким особам похилого віку, учасникам ВВ війни, які не можуть самостійно пересуватись і знаходяться на обліку у територіальному центрі міської ради.

14 січня 2020 року територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради було отримано спеціально обладнаний автомобіль, який придбаний «Фондом соціального захисту інвалідів» у порядку черговості згідно з наказом Міністерства соціальної політики від 11.11.2019 р. № 1624 за програмою «Заходи із соціальної, трудової та професійної реабілітації осіб з інвалідністю».

Спецавтотранспорт буде використовуватися для перевезення осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, які не можуть самостійно пересуватися або пересуваються за допомогою милиць, палиць, візків до соціально значимих об’єктів Мостиського району: заклади охорони здоров’я (поліклініки, лікарні, аптеки, амбулаторії, лабораторії), органи соціального захисту населення, центр зайнятості, органи виконавчої влади, та органи місцевого самоврядування, управління пенсійного фонду, фонду соціального страхування, органи міграційної служби, органи судової влади, правоохоронні органи, лікувально-профілактичні, реабілітаційні та навчальні заклади, заклади культури, авто-залізничні вокзали. Також автотранспорт може використовуватися для участі у соціальних, культурно-масових та спортивних заходах.

Автомобіль оснащено усім необхідним для перевезення людей з особливими потребами: автоматичним підйомником, кріпленням для візків, кондиціонером, обігрівачем, а також, додатковими місцями для супроводжуючих людину з особливими потребами.

Послуги служби перевезень надаються в межах Мостиської ОТГ відповідно до графіку надання транспортних послуг.

Контроль за діяльністю та перевіркою роботи служби перевезень здійснює виконавчий комітет Мостиської міської ради Львівської області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора