Мостиська міська рада

Львівської області

У Мостиськах відзначили День міста

Дата: 10.06.2019 14:57
Кількість переглядів: 889

Фото без опису

Вчора, 9 червня, м. Мостиська відзначило 775 річницю. Святкування розпочалось молебнем до Пресвятої Богородиці та покладанням квітів.

На святкуванні зібралося чимало людей. Для мостичан та гостей влаштували культурно-розважальну програму з танцями і піснями, усі бажаючі могли поласувати смачненьким та придбати цікаві речі від народних умільців. Свої програми представили працівники Народних домів ОТГ, вихованці школи бойового гопака «Шаблезуб», тріо бандуристів, танцювальний колектив Шегинівської ОТГ. Було організовано міні-фестиваль українського віночка, майстер-класи та фото-зони від працівників Мостиського БДЮТ.

Також до Мостиськ завітали народний депутат України Ярослав Дубневич, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, голова райдержадміністрації Степан Буняк, голова районної ради Володимир Горбацьо, голови ОТГ району, воїни АТО (ООС) та інші дорогі гості.

«Сьогодні тут зібралося багато юних учасників, які радують нас своїми яскравими та різноманітними костюмами, вони прийматимуть найактивнішу участь у сьогоднішньому святі. Головне, щоб діти були задоволені, здорові та щасливі» - зазначив міський голова Сергій Сторожук. Також очільник Мостиськ привітав із святом та подякував воїнам АТО (ООС) за їхню мужність та мирне небо і побажав їм всього найкращого.

Присутніх порадували своїм виступом гурти «Made in Ukraine» та «Степ», а також юні виконавці та учасники художньої самодіяльності.

Після завершення святкових заходів для молоді було організовано дискотеку, на якій юний діджей веселив присутніх танцювальними треками.

Святкування завершилось феєрверком.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора