Мостиська міська рада

Львівської області

Відкриття футбольного майданчика у с. Раденичі

Дата: 27.05.2019 12:19
Кількість переглядів: 1532

Фото без описуГарна подія відбулась вчора, 26 травня, у с. Раденичі - відкриття міні-футбольного поля із штучним покриттям.

Головною причиною будівництва майданчика у Раденичах стала перемога ФК «Ураган» на змаганнях серед команд Мостиської ОТГ.

На урочисте відкриття спортивного майданчика завітали народний депутат України Ярослав Дубневич, голова Мостиської ОТГ Сергій Сторожук, голова райдержадміністрації Степан Буняк та депутати міської ради.

Вітаючи присутніх з цією подією Сергій Сторожук подякував усім, хто брав участь у реалізації цього важливого для громади проекту. Наголосив на важливості розвитку спорту та реалізації інших проектів на території ОТГ.

«Раденицький "Ураган" і його маленькі послідовники вже мають свій якісний спортмайданчик для тренувань. Впевнений, одна з найсильніших футбольних команд Мостищини тепер показуватиме ще кращий результат. Грайте, перемагайте і прославляйте Раденичі на всю Україну» - наголосив Ярослав Дубневич та передав у подарунок футбольні м’ячі.

Також юні гравці отримали футбольну форму та м’ячі від депутата міської ради Романа Пристацького.

Святкову атмосферу під час урочистостей створили виступи місцевих артистів.

Свято доповнили яскраві, динамічні матчі між учнями Раденицького НВК, також зіграли між собою депутати міської ради та ветерани с. Раденичі.

Нове міні-футбольне поле зі штучним покриттям — це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління.

Довідково.

Вартість будівництва майданчика – 1,548 млн. грн. Розмір поля 22 м х 42 м (944 кв. м.). Будівництво проводилось з липня 2018 р. до березня 2019 р.

Це вже друге міні-футбольне поле зі штучним покриттям збудоване на території Мостиської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора