Мостиська міська рада

Львівської області

Щодо проекту детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки

Дата: 09.05.2024 11:53
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення Проекту Детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки наданої для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд під будівництво та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування в м. Мостиська по вул. Гайдамацька, 7 (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

Детальний план території по зміні цільового призначення земельної ділянки наданої для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд під будівництво та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування в м. Мостиська по вул. Гайдамацька, 7.

Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд під будівництво та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування в м. Мостиська.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Мостиська міська рада Львівської області

3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення:

30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 09.05.2024 року до 10.06.2024 року.

  б) способи участі громадськості:

надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Мостиської міської ради Львівської області (81300, Львівська область, м. Мостиська, вул. Грушевського, буд. 6).

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

10.06.2024 року о 12:00 год. в приміщенні Мостиської міської ради Львівської області (81300, Львівська область, м. Мостиська, вул. Грушевського, буд. 6).

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Мостиська міська рада Львівської області (81300, Львівська область, м. Мостиська, вул. Грушевського, буд. 6).

Адреса сайту: https://mostyska-gromada.gov.ua

ґ) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Мостиська міська рада Львівської області (81300, Львівська область, м. Мостиська, вул. Грушевського, буд. 6), ел. адреса: mostrada@ukr.net. Строки подання зауважень та пропозицій – з 09.05.2024 року до 10.06.2024 року.

д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Мостиська міська рада Львівської області (81300, Львівська область, м. Мостиська, вул. Грушевського, буд. 6)

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування

Не передбачена

Графічні матеріали


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора