Мостиська міська рада

Львівської області

Звіт за результатами публічного обговорення проєкту Антикорупційної програми Мостиської міської ради на 2024 – 2026 роки

Дата: 16.02.2024 09:13
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Мостиською міською радою на виконання вимог Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства від 28 грудня 2021 року № 830/21, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 17 лютого 2022 року за № 219/37555, з урахуванням положень постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 ,,Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”, з метою забезпечення прозорості, відкритості, участі громадянського суспільства в підготовці Антикорупційної програми Мостиської міської ради на 2024 – 2026 роки (далі − Антикорупційна програма) шляхом надання пропозицій, зауважень та доповнень до неї організовано та проведено публічне обговорення проєкту Антикорупційної програми, яка була попередньо схвалена робочою групою з оцінки корупційних ризиків у діяльності Мостиської міської ради. З цією метою на офіційному веб-сайті Мостиської міської ради за посиланням: https:// https://mostyska-gromada.gov.ua/news/1706629537/ розміщено повідомлення про початок публічного обговорення проєкту Антикорупційної програми та відповідні матеріали (проєкт Антикорупційної програми з додатками).

Для отримання консультацій, додаткової інформації, надання пропозицій та зауважень оприлюднені контактні дані відповідальної за проведення заходу особи, електронну адресу. В ході електронних консультацій з громадськістю письмові пропозиції чи зауваження на електронну адресу (korupcija_mrada@ukr.net) чи на адресу міської ради не надходили, повідомлення про попередню реєстрацію для участі в публічному обговоренні не надходили, представники громадськості чи експерти не з’явились.

З 31 січня по 14 лютого 2024 року тривало публічне обговорення проєкту Антикорупційної програми Мостиської міської ради на 2024 – 2026 роки. В обговоренні взяли участь працівники виконавчих органів міської ради, члени робочої групи з оцінки корупційних ризиків у діяльності Мостиської міської ради. У ході обговорення учасникам засідання надано пояснення щодо окремих положень Антикорупційної програми, порядку її перегляду та організації контролю за виконанням. За результатами обговорення зауваження чи пропозицій щодо внесення змін до проєкту Антикорупційної програми не поступали.

Враховуючи зазначене вище, проєкт Антикорупційної програми в редакції, схваленій робочою групою з оцінки корупційних ризиків у Мостиській міській раді, буде внесено до порядку денного позачергової сесії Мостиської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора