Мостиська міська рада

Львівської області

Про можливість проведення медичної діагностики для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 27.04.2022 09:11
Кількість переглядів: 562

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» виступила ініціатором та координатором міжнародної благодійної програми #charityHelpUA. Установа благодійного фонду «Центр медичних інновацій» (Медичний центр NOVO), яка є членом цієї Асоціації, реалізовує в рамках даної програми свій проект #NOVOhelp, одним з напрямків якої є надання медичної діагностичної та консультативної допомоги внутрішньо переміщеним особам з районів ведення бойових дій та інших міст України.

Інформуємо про те, що з 1 до 31 травня 2022 року колектив Медичного Центру NOVO здійснює внутрішньо переміщеним особам з районів ведення бойових дій медичну діагностику (МРТ, КТ, УЗД, ендоскопічні обстеження і надає консультації спеціалістів з різних медичних напрямків НА ПІЛЬГОВИХ ЗАСАДАХ, а саме: дітям і підліткам до 18 років та людям з І-ою групою інвалідності безкоштовно, іншим дорослим -50% від вартості (чоловіків за умови взяття їх на військовий облік в територіальний центрах комплектування).

Для проходження МРТ, КТ-діагностики та ендоскопічних обстежень необхідно мати скерування від лікаря. Прийом відбувається тільки за попереднім записом через контакт-центр Медичного Центру NOVO: https://www.novo.lviv.ua/contacts/.

Докладніша інформація: https://www.novo.lviv.ua/novohelp/internally_displaced-_persons/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора