Мостиська міська рада

Львівської області

Про початок навчального процесу

Дата: 11.03.2022 11:42
Кількість переглядів: 383

Фото без опису

З понеділка, 14 березня, учні шкіл громади повертаються до навчання.

Відділ освіти, молоді та спорту міської ради рекомендує закладам загальної середньої, позашкільної освіти розпочати навчання для 1-11 класів з 14 березня 2022 року.

Здобувачів освіти та їхніх рідних буде проінформовано про форму навчання, розклад занять і, у випадку віддаленого навчання, адресу та умови доступу до шкільної навчальної платформи. До навчання можуть бути долучені діти шкільного віку з родин, які тимчасово проживають у населених пунктах громади.

Для школярів з числа тимчасово переміщених осіб, в тому числі й тих, хто перебуває за межами області чи України, які з різних причин не змогли відновити навчання у ЗЗСО за місцем тимчасового проживання, а також для учнів шкіл Львівщини, які у 2021/2022 н. р. не використовували загальношкільну платформу, створено Дистанційну школу «Вчитись просто» (ДШ «ВП»).

Школа забезпечуватиме викладання усіх предметів (інтегрованих курсів), передбачених типовими освітніми програмами для ЗЗСО. Викладачами ДШ на волонтерських засадах є кращі педагоги області. Школа забезпечена навчальним контентом; виконані учнями завдання перевірятимуться, а результати обліковуватимуться. Рідні та учні ДШ«ВП» отримають (на вимогу) витяг з електронного журналу з оцінками для представлення в заклад освіти за постійним місцем проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора