Мостиська міська рада

Львівської області

Звертаємося до споживачів житлово-комунальних послуг

Дата: 06.03.2022 10:49
Кількість переглядів: 338

Фото без опису

Шановні жителі Мостиської громади!

Сьогодні у нелегкий для усіх нас час звертаємося до всіх споживачів житлово-комунальних послуг, які надають комунальні підприємства "Житловик" та "Водоканал" з проханням вчасної оплати за надані послуги. Ми прекрасно розуміємо, що на сьогоднішній день першочерговою метою для кожного свідомого українця є необхідність вистояти у боротьбі за незалежність України та свободу кожного її громадянина. У боротьбі, яка змусила когось шукати прихистку в сусідніх державах; у боротьбі, яка залишила когось без постійного місця праці; у боротьбі, яка змушує нас жертвувати заощадження, а інколи й останні кошти на підтримку нашої армії.

В розрахунок тарифу на ту чи іншу житлово-комунальну послугу закладено витрати, які кожне комунальне підприємство змушене покривати, щоби вчасно та якісно їх надавати. Так, для вивезення побутових відходів першочерговими витратами МКП "Житловик" є придбання паливно-мастильних матеріалів, які через ряд факторів постійно ростуть в ціні, оплата праці робітникам тощо. Для безперебійного централізованого водопостачання та водовідведення основною складовою витрат МКП "Водоканал" є оплата за електроенергію, яка на відміну від тарифу для населення, для комерційних установ майже щомісяця зростає. А ще заробітна плата обслуговуючого персоналу, поточні витрати на підтримку роботи технологічного обладнання, придбання засобів очищення та знезараження води тощо. Для надання послуг з утримання спільного майна багатоквартирних будинків МКП "Житловик" необхідно відшкодовувати витрати на електроенергію для освітлення місць загального користування будинків (коридори, підвальні приміщення), оплачувати заробітну плату прибиральницям місць загального користування та прибудинкових територій, іншому робочому персоналу аварійно-ремонтних робіт, покривати вищезгадані витрати на вивезення побутових відходів тощо.

Сподіваємося на Ваше розуміння важливості підтримання безперебійної роботи комунальних підприємств "Житловик" і "Водоканал" та виражаємо велику вдячність тим споживачам, які сумлінно та вчасно оплачують за отримані послуги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора