Мостиська міська рада

Львівської області

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2022 16:52
Кількість переглядів: 329

Небесна Сотня для України – найголовніша, найвпливовіша сотня. Кожен з них заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя. І для нас є святим обов`язком гідно вшанувати Героїв.

Герої Майдану прожили різне життя - хто довге, а хто - зовсім коротке. Вони були дуже різними, але їх, як і сотні тисяч учасників Майдану об’єднало прагнення правди. Заради майбутнього для оновленої, кращої України вони в буквальному розумінні виконали, те, про що кажуть нам рядки гімну - своє тіло і своє життя вони віддали за нашу свободу.

Майдан та Революція Гідності сколихнули увесь світ. Україна показала усьому світові, що український народ волелюбна нація, яка зуміла відстояти свій демократичний вибір.

Майдан єднав українців в єдине нероздільне, він став центром революції, площею добра, тепла, людяності, братерства, взаєморозуміння, правди, віри, надії і любові. Любові до України, до матері Землі.

Віримо в те, що подвиг Героїв Небесної Сотні буде надихати покоління і покоління українців, а нам належить зробити все, щоб збудувати таку Україну, за яку вони поклали своє життя.

Герої не вмирають!

Вічна пам’ять і вічна слава героям!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора