Мостиська міська рада

Львівської області

Відбувся робочий візит в Polish-Ukrainian Chamber of Commerce у Варшаві

Дата: 18.02.2022 09:19
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

Вчора ,18 лютого в Polish-Ukrainian Chamber of Commerce у Варшаві відбулася робоча зустріч делегації із Мостиськ, яку очолювала міський голова Мирослава Пельц, з президентом ПУГП, колишнім міністром економіки Республіки Польща, Яцеком Пєхотою.

У зустрічі також взяли участь віце-президент ПУГП Олег Дубіш та Єльжбєта Бодьо, радник президента Львівської торгово-промислової палати Михайло Хміль , представники керуючої компанії Індустріального парку "Мостиський Сухий Порт" ТОВ "Мостиський ХАБ". Було обговорено співпрацю сторін у напрямку залучення польських інвестицій в реалізацію проекту Індустріального парку, партнерство Палати та Мостиськ у написанні проектів міжнародної технічної допомоги.

Польсько-українська господарча палата (пол. Polsko-Ukrai?ska Izba Gospodarcza) — двостороння польсько-українськаторгово-промислова палата зі штаб-квартирою у Варшаві та 21 представництвом в Україні та Польщі. Заснована у 1992 році. Об'єднує понад 200 українських та польських компаній. Видає власне періодичне видання — журнал «eDIALOG».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора