Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася XXV позачергова сесія міської ради

Дата: 16.02.2022 18:06
Кількість переглядів: 418

Фото без опису

Сьогодні, 16 лютого, відбулася XXV позачергова сесія Мостиської міської ради.

Розпочинаючи засідання депутати затвердили звіт про виконання бюджету міської ради за 2021 рік. Зокрема, доходи в сумі 304 865 455,98 грн та видатки в сумі 295 012 707,96 грн. Також затверджено звіт про використання коштів з резервного фонду за 2021 рік. Кошти виділялися на запобігання та ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій на території громади.

Заслухавши доповідь начальника фінансового управління Мирослави Шалавило депутати підтримали внесення змін до показників бюджету міської ради на 2022 р. Рішенням передбачається виділення коштів на співфінансування виготовлення проєктно-кошторисної документації для встановлення світлофорних об’єктів на перехресті вулиці Ів. Павла ІІ і пл. Ринок та вул. Т. Шевченка та вул. Грушевського в м. Мостиська; підтримки народних домів та бібліотек, Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військова частина А7078), будівництва вуличного освітлення, спортивних майданчиків в с. Арламівська Воля та с. Малнів, капітальний ремонт даху житлового будинку по вул. Грушевського, 38 та заміну віконно-дверних конструкцій будинку по вул. Грушевського, 22 у м. Мостиська, утримання автомобільних доріг.

 Продовжуючи засідання депутати затвердили цільову програму  фінансування окремого батальйону територіальної оборони на 2022-2023, внесли зміни до програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг міської ради на 2022 рік.

Завершуючи засідання міський голова Мирослава Пельц привітала присутніх з Днем єднання та наголосила, що ми повинні бути готові до усіх викликів, які виникають у житті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора