Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася XXIV сесія Мостиської міської ради

Дата: 01.02.2022 12:15
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

Вчора, 31 січня, відбулася XXIV сесія Мостиської міської ради.

Розпочинаючи засідання депутати затвердили результати конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Мостиський Сухий Порт» та визначили переможцем конкурсу Товариство з обмеженою відповідальністю «Мостиський ХАБ». Депутати вирішили прийняти участь в конкурсі проєктів регіонального розвитку на 2022 рік, що передбачає подання заявок на придбання сучасного обладнання для забезпечення доступності медичних послуг в КНП "Мостиська міська лікарня» та техніки з навісним обладнанням для обслуговування комунальної інфраструктури населених пунктів громади.

Прийнято у комунальну власність новозбудовані лінії вуличного освітлення у селах Судковичі, Костильники, Старява, Крукеничі та в м. Мостиська. Дане освітлення розпочне роботу після укладання відповідних договорів із Західним РЕМом та рішення про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки та оборони України.

Продовжуючи засідання депутати заслухали звіти керівників про роботу комунальних підприємств «Житловик» та «Водоканал», старост старостинських округів № 7, № 9, № 1, № 10, № 2 у 2021 році. За результатами інформування та обговорення депутати визнали роботу комунальних підприємств та старост задовільною.

Також на сесії розглянуто ряд земельних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора