Мостиська міська рада

Львівської області

В Мостиській ДПІ проведено зустріч з платниками податків

Дата: 23.12.2021 09:44
Кількість переглядів: 408

 

В Мостиській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області 13.12.2021 року проведено зустріч з Фото без описуплатниками податків по питанню «Добровільного (спеціального) оподаткуванню доходів громадян».

На запитання підприємців відповідав начальник Мостиської ДПІ Василь Дутко.

Найбільш платників податків  цікавило хто може скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням, чи можна скористатися амністією щодо готівки в національній та іноземній валюті, чи є юридичні наслідки від неподання одноразової (спеціальної) декларації тими особами хто має на це право, чи може держслужбовець скористатися одноразовим (спеціальним) декларуванням, чи потрібно додавати до декларації документи, що підтверджують вартість об’єктів декларування, якщо під час камеральної перевірки встановлено помилку, де невірно визначено суму і за результатами надмірно сплачено особою суму збору з одноразового добровільного декларування. та як повернути зайве, та інші питання.

Під час зустрічі підприємці висловили зацікавленість в оперативному отриманні інформації про податки та діяльність податкової служби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора