Мостиська міська рада

Львівської області

Щодо реабілітації від наслідків травмуючих подій, які призвели до алкогольної чи наркотичної залежності учасників АТО (ООС)

Дата: 17.09.2021 10:38
Кількість переглядів: 473

Фото без опису Рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 № 53 затверджено Комплексну програму соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2025 роки (даліКомплексна програма). Одним із заходів Комплексної програми є психологічна підтримка та подолання наслідків травмуючих подій учасників АТО (ООС).

  За підтримки департаменту соціального захисту населення облдерж-адміністрації Реабілітаційний центр "Назарет" реалізує програму психо-логічної реабілітації та духовного відновлення від наслідків травмуючих подій, які призвели до алкогольної чи наркотичної залежності учасників бойових дій (ООС/АТО).         

 Сам процес одужання розуміється не як просто стриманість від вживання психоактивних речовин, а особистісне зростання (фізичне, емоційне, духовне і суспільне) до тверезості і зрілості в прийнятті рішень та відповідальності за свої дії. В програмі даються орієнтири та підтримка для досягнення цієї мети.

    Ця програма є добре організованим психотерапевтичним процесом, в якому залежній людині надається дійсна допомога і підтримка з боку терапевтів, психологів, консультантів і священиків, а також терапевтичної спільноти (інші реабілітанти, що проходять лікування у реабілітаційному центрі "Назарет").

Контактні дані : bfnazaret2004@gmail.com, тел.: 067 679 0506

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора