Мостиська міська рада

Львівської області

Вручення пожежної машини у селі Зав’язанці добровольній пожежній дружині

Дата: 16.09.2021 09:20
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

15 вересня у селі Зав‘язанці добровільний пожежній дружині в урочистій обстановці було передано 9-им пожежно-рятувальним загоном 26 ДПРЧ головного управління ДСНС у Львівській області пожежну машину та спецобладнання для трьох працівників. Мостиською міською радою додатково було оснащено вогнегасником цю дружину.
На врученні були присутні міський голова Мирослава Пельц, начальник управління економічного розвитку та інвестиційної політики громади Павло Осипов , головний спеціаліст відділу організаційного та кадрового забезпечення Володимир Волошин, начальник відділу профілактичної роботи Яворівського районного відділу головного управління ДСНС у Львівській області Юрій Благута, начальник 9-го загону 26 ДПРЧ ГУ у Львівській області Ігор Прокопик, духовенство та жителі села.
На даний момент це вже 4-ий підрозділ у м. Мостиська, в подальшому планується збільшення популяризації добровільних пожежних дружин та команд, як осередків безпеки в селі.
На черговому засіданні розглядатиметься питання щодо створення у цьому селі добровільної пожежної команди.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора