Мостиська міська рада

Львівської області

Просимо дотримуватися правил благоустрою

Дата: 21.07.2021 17:46
Кількість переглядів: 730

Фото без опису

Відповідно до вимог ч. 2 ст. 17 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни зобов’язані: утримувати в належному стані об’єкти благоустрою (їх частини), що перебувають у їх власності або користуванні, а також визначену правилами благоустрою населеного пункту прилеглу до цих об’єктів територію; дотримуватись правил благоустрою території населених пунктів.

Рішенням сесії Мостиської міської ради №3 від 26.03.2021 р. затверджено у новій редакції Правила благоустрою населених пунктів Мостиської міської ради Львівської області.

Пунктом 2 Розділу Х Правил благоустрою населених пунктів Мостиської міської ради передбачено, що благоустрій присадибної ділянки та прилеглої території здійснюється власником або користувачем цієї ділянки на відстані 20 м від межі земельної ділянки та до проїжджої частини вулиці.

З огляду на наведене, наголошуємо на необхідності забезпечення належного утримання присадибних ділянок, а також прилеглої території, в тому числі забезпечити належний санітарний стан та своєчасне усунення, знищення бур’янів та об’єктів рослинного карантину на закріпленій та прилеглій території, не допускати захаращення та несвоєчасне прибирання території від побутового та іншого сміття.

У випадку невиконання вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою населених пунктів Мостиської міської ради відповідальних осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає відповідальність за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів у виді накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Чистота і порядок в нашій громаді залежить від кожного з нас, зробимо наші території чистими та привабливими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора