Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася XIII сесія Мостиської міської ради

Дата: 06.07.2021 15:19
Кількість переглядів: 1692

Вчора, 5 липня, відбулася XIII сесія Мостиської міської ради.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Надія Гнатовська доповідала про програму розвитку освіти Мостиської територіальної громади на 2021-2025 роки. У програмі проаналізовано стан справ в освіті громади, наведено кількісні показники та складено прогноз її розвитку. Метою документа є трансформація  освітньої  системи  Мостиської ТГ  на  основі Закону України «Про освіту».

Також розпочато підготовку для будівництва ліній вуличного освітлення у селах Костильники, Мелешки, Старява, Судковичі. Для цього міською радою затверджено детальні плани територій для визначення граничних розмірів забудови та режимів використання для будівництва даних ліній вуличного освітлення.

Депутати затвердили програму боротьби з борщівником Сосновського на території населених пунктів Мостиської міської ради на 2021-2022 роки. Програма спрямована на розв’язання проблеми поширення карантинних рослин, зокрема, борщівника Сосновського, залучення до цього суб’єктів господарювання, підприємств та установ усіх форм власності. Реалізація програми дасть можливість зменшити площі зараження борщівником Сосновського на території Мостиської міської ради.

Також депутати розглянули ряд земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора