Мостиська міська рада

Львівської області

Мостиський міський голова Мирослава Пельц зустрілась з фермерами громади

Дата: 30.06.2021 17:57
Кількість переглядів: 481

Сьогодні, 30 червня, відбулася зустріч Мостиського міського голови Мирослави Пельц з фермерами та агропідприємствами, які орендують та обробляють землі на території громади. Також на зустрічі були присутні керівники відповідних структурних підрозділів міської ради.

Мета зібрання – вислухати все, що турбує фермерів громади і налагодити діалог фермерської спільноти з міською радою та спільно знайти шляхи розв'язання проблем.

Розпочинаючи зустріч очільниця ради подякувала всім фермерам, які долучилися до ліквідації наслідків інтенсивних снігопадів у січні-лютому цього року.

«Ми зібралися тут для розв'язання спільних проблем громади. Кожен гектар землі повинен бути оподаткований - це надходження в бюджет міської ради», - наголосила Мирослава Пельц.

Під час зустрічі підіймалися питання виготовлення документів на земельні ділянки, укладання договорів оренди та звернуто увагу на необхідності сплати орендної плати за земельні ділянки тощо.

Також начальник відділу земельних ресурсів Роман Пристацький розповів про процедуру виготовлення документів на землю, укладання договорів оренди, зміни в земельному законодавстві та надав відповіді на запитання фермерів.

Фермери громади розповіли про  свої  проблеми та отримали відповіді на поставлені запитання. Загалом зустріч пройшла у формі діалогу та було досягнуто спільної думки у розв'язанні нагальних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора