Мостиська міська рада

Львівської області

У Мостиській громаді відзначили День медичного працівника

Дата: 17.06.2021 15:51
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

Щороку, у третю неділю червня, в Україні відзначають День медичного працівника. У  цей час вшановують людей, які присвятили себе благородній справі, – збереження життя та здоров’я співгромадян.

Напередодні свого професійного свята медична спільнота Мостиської громади зібралася в міському народному домі.

Сьогодні медичні працівники стоять на передовій в боротьбі з невидимою загрозою, щодня з гордістю та відповідальністю виконують свій професійний обов’язок.

На свято завітали Мостиський міський голова Мирослава Пельц, голова Яворівської РДА Ярослав Коминський, заступник голови Яворівської районної ради Володимир Горбацьо, керівники закладів охорони здоров’я міської ради.

«Дорогі медичні працівники! З нагоди вашого професійного свята прийміть сердечну подяку за Вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність, повернене здоров’я мешканцям громади та лікарську честь! Ви заслуговуєте на нашу увагу та вдячність!

Це свято разом з Вами святкують тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у ваш талант, вміння, у вашу постійну готовність прийти на допомогу!», - відзначила у вітальному слові Мирослава Пельц. Також з бюджету міської ради виділено 50 тис. грн. для преміювання медиків до Дня медичного працівника.

Керівництво Яворівського району відзначило кращих медиків грамотами, подяками та подарунками.

Гарний настрій та музичні вітання для присутніх дарували працівники культури громади.

Бажаємо усім медикам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, не втрачати професіоналізму і рішучості, удачі у встановленні правильних діагнозів і лікуванні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора