Мостиська міська рада

Львівської області

У Мостиськах урочисто відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 18:23
Кількість переглядів: 810

Фото без опису

Сьогодні, 1 червня, у м. Мостиська урочисто відзначили Міжнародний день захисту дітей. Цього дня найменші жителі громади приймають вітання та гарні побажання.

На Площі Героїв Небесної Сотні відбулося свято «Країна  дитинства».  Під час заходу для усіх присутніх лунали пісні, запальні танці та флешмоби у виконанні дитячого духовного оркестру, вихованців шкіл та дитячої школи мистецтв.

«Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок суспільства і держави. Діти – наше майбутнє, а значить майбутнє Мостиської територіальної громади і всієї України», - зазначила у вітальному слові Мостиський міський голова Мирослава Пельц. Також очільниця громади побажала дітям яскравих та незабутніх років дитинства, щастя,  чистого і мирного неба.

Паралельно із святковим дійством діяли локації на яких діти малювали, наносили аквагрим, поринали у світ казок, читали книжки, співали, займалися спортом. Також працівники Мостиського відділення поліції ознайомили дітей із правилами безпеки на дорозі.

Загалом панувала святкова, весела атмосфера та лунав дитячий сміх.

Дякуємо усім, хто долучився до організації незабутнього свята.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора