Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася V позачергова сесія міської ради

Дата: 26.02.2021 12:34
Кількість переглядів: 1080

Фото без опису

Вчора, 25 лютого, відбулася V позачергова сесія міської ради. Традиційно сесія розпочалася з виконання Державного Гімну.

Першим питанням розглянули реорганізацію територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Мостиської міської ради Львівської області та Мостиського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю шляхом злиття та створення центру надання соціальних послуг Мостиської міської ради . Це відбувається з метою забезпечення оптимізації надання соціальних послуг та комплексного підходу до розв’язання проблеми жителів територіальної громади, ефективного використання матеріально-технічних, кадрових, фінансових та управлінських ресурсів, раціонального використання бюджетних коштів.

Наступним питанням взяли на облік безхазяйне нерухоме майно, а саме: гідротехнічні споруди розташовані на території міської ради (за межами міста Мостиська) ставка «Молодіжний». Також передали приміщення, нежитлової будівлі в с.Чишки по вул. Грабовського, 30, у якому розміщений фельдшерсько-акушерський пункт, з балансу відділу освіти, молоді та спорту міської ради на баланс комунального некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги Мостиської міської ради Львівської області».

Продовжуючи засідання сесія міської ради уповноважила голову міської ради шляхом видання розпоряджень вирішувати питання, що стосуються передачі в оренду комунального майна міської ради.

У зв’язку з закінченням дії договору з надання послуг на вивезення побутових відходів на території громади, укладеного між міською радою та МКП «Житловик», депутати вирішили забезпечити підготовку та проведення конкурсу щодо надання послуг з вивезення побутових відходів на території Мостиської міської ради.

При розгляді земельних питань депутати прийняли рішення про виготовлення технічних документацій щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими та проектними польовими дорогами, а також надали дозвіл ТОВ «Тріосан Холдінг Україна» на проведення досліджень на території Мостиської міської ради на предмет виявлення геотермального поля тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора