Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася IV сесія Мостиської міської ради

Дата: 17.02.2021 12:53
Кількість переглядів: 1567

Фото без опису

Вчора, 16 лютого, відбулася IV сесія Мостиської міської ради.

У вступному слові міський голова Мирослава Пельц подякувала депутатам, фермерам, підприємцям, небайдужим жителям громади, які доклали багато зусиль до розчищення м. Мостиська та доріг громади від снігу.

Начальник фінансового управління Мирослава Шалавило доповідала про виконання бюджету міської ради за 2020 рік. Доходи бюджету становили 157,7 млн. грн., а видатки – 151,5 млн. грн. Також було внесено зміни до показників бюджету на 2021 рік.

Було прийнято рішення про оренду комунального майна, створено комунальне підприємство «ФрутБанк», надано у безоплатне користування приміщення для Мостиського районного громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону. У зв’язку з недавніми погодними умовами та виробничою необхідністю, надано дозвіл МКП «Житловик» на купівлю багатофункційного телескопічного навантажувача.

В. о. керівника КНП «Мостиська міська лікарня» Ігор Руденко інформував про затвердження тарифів на платні медичні послуги, що надаються КНП «Мостиська міська лікарня» та про фінансовий план даної установи.

Також в. о. начальника відділу «ЦНАП» доповідала про організацію надання адміністративних послуг суб’єктами яких є регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Львівській області (філія ГСЦ МВС). Тривають організаційні заходи щодо початку надання даних послуг.

Продовжуючи засідання депутати створили комунальну установу «Мостиський трудовий архів», затвердили звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку Мостиської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік та ряд програм:

- програму відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2021 рік;

- програму захисту населення і території Мостиської міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природнього характеру на 2021 рік;

- програму розвитку туризму та зовнішньоекономічної діяльності Мостиської міської ради на 2021-2025 рр.;

- програму діяльності Народного історико-краєзнавчого музею «Мостищина» на 2021-2026 рр.

На основі звернень старост сіл громади було внесено доповнення до переліку доріг комунальної власності міської ради, що потребують ремонту в 2021р.

Також депутати розглянули ряд земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора