Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 12.02.2021 16:16
Кількість переглядів: 1744

Фото без опису

Сьогодні, 9 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Мостиської міської ради.

Засідання розпочалося з розгляду питання виділення коштів МКП «Житловик» на закупівлю пального для усунення наслідків негоди. Було утворено постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території населених пунктів міської ради.

Також розглянули встановлення тимчасової огорожі по вул. Будзиновського в м. Мостиська для виконання підготовчих та будівельних робіт для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

Продовжуючи засідання виконком уповноважив посадових осіб на складання приписів та протоколів про адміністративні правопорушення, а також присвоїв адресні номери житловим будинкам. Розглянули питання надання одноразової грошової допомоги мешканцям громади з фонду голови та депутатів міської ради та УБД Афганістану.

Продовжуючи засідання міський голова Мирослава Пельц подякувала фермерам та підприємцям громади, які допомагають в розчищенні доріг та наголосила старостам на оперативному вжитті заходів для ліквідації снігових переметів на дорогах та наданні допомоги жителям громади.

На засіданні виконкому виступив керівник КНП «Центр ПМСД міської ради» Юрій Романишак, який розповів про стан укладання декларацій жителями громади з сімейними лікарями та приведення ФАПів до вимог Національної служби здоров’я України. У зв’язку тим, що жителі громади уклали декларації з лікарями інших громад, виникає недостатнє фінансування підприємства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора