Мостиська міська рада

Львівської області

Проєкт Мостиської міської ради серед переможців конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку

Дата: 11.01.2021 17:08
Кількість переглядів: 1117

Фото без опису

Нещодавно Конкурсна комісії з відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС відібрала 56 проєктів, які будуть рекомендовані до фінансування у 2021 році. Серед переможців є проєкт заявлений Мостиською міською радою «Створення парку агропереробки «ФрутБанк» з формування доданої вартості на продукцію малих та середніх виробників Львівщини». Загальний бюджет проєкту становить 22,5 млн. грн. і фінансується за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, Львівського обласного бюджету та бюджету Мостиської і Судововишнянської міських рад. Тривалість реалізації проєкту складає 24 місяці.

Парк агропереробки «ФрутБанк» з формування доданої вартості на продукцію малих та середніх виробників Львівщини створюється за підтримки місцевих фермерів, учасників сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Фермерська родина», а також Мостиської та Судововишнянської територіальних громад.

Реалізація проєкту підвищить економічну активність Мостиської та Судововишнянської громад, сприятиме розвитку фермерської діяльності малих, середніх та одноосібних господарств, збільшенню обсягів виробництва продукції з доданою вартістю малих та середніх виробників Львівщини, зростанню обсягів збуту сільськогосподарської продукції з доданою вартістю локального виробництва серед кінцевих споживачів.

Побудова високотехнологічного, інноваційного парку агропереробки «ФрутБанк» та налагодження логістики для постачання плодово-ягідної продукції малих та середніх господарств відкриє нові можливості для збуту ними такої продукції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора