Мостиська міська рада

Львівської області

Мостиське районне управління Держпродспоживслужби інформує

Дата: 21.12.2020 12:23
Кількість переглядів: 581

Оперативна інформація щодо моніторингових обстежень!

14-20 грудня 2020р. фахівцями Мостиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області у складі постійних мобільних груп з представниками Національної поліції, проведено 114 моніторингових обстежень щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з них обстежено: 12 закладів громадського харчування, 48 об’єкти торгівлі продовольчими  товарами,  29 об’єкти торгівлі промисловими товарами, 1 дошкільний навчальний заклад, 13 одиниць громадського транспорту, 2 перукарні, 9 аптек.

За результатами виявлених порушень складено 2 постанови

 відповідно до ст. 44-3 КУпАП – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм.

Перевіряючи виконання протиепідемічних обмежень в умовах адаптивного карантину, фахівці надають роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси, агропродовольчих ринках, перебування в громадських будівлях та спорудах,  місцях масового скупчення людей.

Щоб полегшити роботу нашим медикам, які працюють у вкрай напруженому режимі, необхідно дотримуватися усіх протиепідемічних правил: носити захисну маску, користуватися антисептиком та дотримуватися соціальної дистанції!

Вкотре закликаємо мешканців Мостиського району не нехтувати заходами індивідуальної безпеки та карантинними обмеженнями!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора