Мостиська міська рада

Львівської області

Оперативна інформація щодо моніторингових обстежень!

Дата: 28.10.2020 11:37
Кількість переглядів: 509

Фото без опису

24-26 жовтня 2020р. фахівцями Мостиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області у складі постійних мобільних груп з представників: органів місцевого самоврядування, відділення нацполіції та лабораторного центру, проведено 25 моніторингових обстежень щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень, з них: 5 заклади громадського харчування, 7 об’єкти торгівлі продовольчими  товарами, 8  об’єкти  торгівлі промисловими товарами, 1 перукарня, 1 дошкільний навчальний заклад, 1 виборча дільниця, 1 дошкільний навчальний заклад, 2 заклади громадського харчування під час проведення урочистих подій.

Станом на 25.10.20р. в Україні зафіксовано 6 088 нових випадків коронавірусної хвороби! І знову Львівська область опинилася серед лідерів за кількістю нових випадків COVID-19 за добу (+405).

Відповідно до рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС з 26 жовтня «червоний рівень» епіднебезпеки діятиме у 100 адміністративних одиницях країни. Львівська область потрапила до червоної та помаранчевої карантинних зон, зокрема Мостиський район області потрапив до помаранчевої карантинної зони.

Ігнорування правил епідемічної безпеки призводить до щоденного збільшення кількості хворих на COVID-19 та подальшого поширення епідемії. Використовуйте засоби індивідуального захисту у громадських місцях та уникайте скупчень людей!

Необхідно мобілізувати зусилля усіх громадян щодо забезпечення дотримання протиепідемічних заходів та карантинних обмежень з метою призупинення подальшого поширення COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора