Мостиська міська рада

Львівської області

Про спілкування із бізнесом

Дата: 07.10.2022 15:53
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

Попри всі виклики з якими зіткнулась наша країна після початку повномасштабної війни, громади та бізнес залишаються ефективними партнерами в розбудові економічної спроможності територій. З цією метою 7 жовтня 2022 відбулась зустріч керівництва громади з керівниками підприємства «Мустай». Під час візиту обговорено ведення діяльності та подальші плани бізнесу.

Війна негативно вплинула на всі сфери життя та майже увесь український бізнес. Але попри жорсткі умови економіка країни має розвиватись. Наша громада зацікавлена в залученні нового бізнесу, який зможе створити нові робочі місця, якісні товари та послуги для місцевих мешканців, підвищити привабливість громади як комфортного місця для проживання та діяльності.

Довідково:

Через загрозу ведення бойових дій у Мостиську громаду релокувалось підприємство “Мустай” з Луганщини. До повномасштабного вторгнення росії на територію України заклад успішно працював на Луганщині. Спеціалізується бізнес на транспортних перевезеннях, де працює 12 працівників.

Після активних бойових дій всі працівники підприємства разом з сім?ями переїхали у Мостиську територіальну громаду. Зробили повну перереєстрацію, працюють та розвиваються на території громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора