Мостиська міська рада

Львівської області

Відбулася IX сесія Мостиської міської ради

Дата: 01.06.2021 12:06
Кількість переглядів: 2015

Фото без опису

Вчора, 31 травня, відбулася IX сесія Мостиської міської ради.

Депутати затвердили порядок використання шкільних автобусів відділу освіти, молоді та спорту міської ради. Це положення визначає порядок використання шкільних автобусів при організації регулярних і нерегулярних безоплатних перевезень учнів, дітей дошкільного віку та педагогічних працівників закладів освіти громади.

Було прийнято у власність Мостиської міської ради об’єкт незавершених капітальних інвестицій «Будівництво лінії вуличного освітлення по вул. Б. Хмельницького в с. Черневе Мостиського району Львівської області», що дасть можливість надалі ввести об’єкт в експлуатацію.

Також депутати надали субвенцію Львівському обласному бюджету на співфінансування поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Заверхи-Черневе в сумі 100 тис. грн та додатково виділили 5 тис. грн для забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони.

З метою забезпечення сприятливих умов для залучення інвестицій в економіку громади, активізації економічного розвитку та підвищення інвестиційної привабливості громади, розвитку сучасної виробничої та логістичної інфраструктури, створення нових робочих місць, зростання надходжень до бюджетів усіх рівнів створено індустріальний парк «Мостиський Сухий Порт» та затверджено Концепцію парку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора